Mermer granit fason işleme merkezi

Firmamızda bulunun Cnc Router ile özel talep ve projeleriniz için hatasız mermer işleme yaptırabilirsiniz.

Hakkımızda

1999’dan bu yana büyük bir tutkuyla, yaşam alanlarınız da ki konforu ve şıklığı artırmak için gerekli olan sanatı mermere işliyoruz. İşimize duyduğumuz bu tutku, sizlerden gelen konfor ihtiyaçları ve şıklık talepleri doğrultusunda daha da artmaktadır.

Yenilikçi, kararlı ve rekabetçi bir yaklaşımla, hızla gelişen teknolojiye adaptasyon ve artan ekibimizin gücüyle hızla çalışmaya devam ediyoruz.

20 Yıllık Tecrübe İle Profesyonel Mermer ve Granit’e Şekil vermeye devam ediyoruz..

Neden biz?

Misyonumuz

Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak, Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmak; Ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak, Mevcut ve yeni hizmetlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak.

Vizyonumuz

Müşterilerimiz ve üretim ortaklarımızla karşılıklı ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek. Sektörümüzde, uyguladığımız sosyal sorumluluk ilkeleri ile uluslar arası alanda belirleyici olmak. Son teknoloji ve süreç uygulamaları ile sektöre yeni hizmetler sunmak ve lider konumda olmak.